Tuesday, 19 February 2013

with my SWEET CANDY

sabtu semalam...
bwk aQif ngn aiSy g taman...
dah lame sangat tak bwk ''SWEET CANDY'' sy nie..
jalan2 waktu petang...
dulu bwk pun sebelum aiSy boleh jalan..
waktu tue aiSy masih lagi duk dalam stroller...
tp kali nie... die dah boleh lari satu padang...
mama baru letak die kat padang... die dah ikut abg aQif lari..
nasib kali nie bwk adik yg bongsu tuk tlg kejar dorang..
kalau tak... confirm mama semput!
nak2 si aiSy yg suke berlari...
last2.. mama masukkan aiSy kat dalam buaian...
hahahha.. padan muke.. tak leh nak wat aper dah...
boleh mama relax...

abg aQif... aunt BABY yg jaga... dan tlg main sekali.. hehhe
thnks aunt BABY temankan mama dan hero2 ^__^


 memula jer mama pegang tangan.. pastu dorang dah lari....










 thnks aunt BABY... okay.. jom balikkkk!!!!!

my SWEET CANDY

6 comments:

  1. seronok nampak anak2 tu. salam kenal & KA dh follow balik ye 21. HAppy blogging ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks KA sbb sudi singgah blog deana :)

      Delete
  2. Adik macam tak nak balik lagi tu masih nak main dan tak puas. Anak-anak kalau jumpa taman permainan macam ini kan Diana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hheheh... mmg pun adik tak nak balik lagi.. biasalar budak2 kak zakie.. nak2 tgh nak membesar :) seronok ^_^

      Delete
  3. kak nana....rasenye..lame dh x jumpe aisy kan...dh pandai jalan dh ....skejap je kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah... aisy dah lari2 pun... perut org kat sane pun dah makin besar kan? hope segalanya dipermudahkan.... mummy & baby sihat ^_^

      Delete

~ tinggal pesan utk saya ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

aQif

Lilypie Fourth Birthday tickers

aiSy

Lilypie First Birthday tickers