Friday, 3 May 2013

Biler X BestFriend dah balik MALAYSIA


video
 
 

seriously, deana dalam mood sedih ckit..
sbb 'x' my BFF dah balik Malaysia.. so, skrg nie kami jarang berborak..
dulu kalau pm or msg jer.. mesti kejap je dah balas..
tapi kali nie... deana dah setel sume kejer..
dah tergolek kat kerusi pun, member deana tak balas lagi msg deana..  :(

sedih ker? mestilah deana sedih sikit wlwpun deana tahu hal nie mesti berlaku..
dulu time kami borak2.. deana ade ckp '' if one day 'x' kau dah balik, mesti ko lupa kat akukan..
pastu mesti kita dah jarang borak2'' ...
dan nampaknye.. memang betul pun telahan deana kan.... hurmmm...

bukanlar jeles... dan deana xde hak pun nak jeles..
deana sedar saper diri deana dgn dier... kami cume kawan baik..
kami selalu share citer sedih & gembira... bile deana sedih..
dari jauh dier sanggup dtg dan share citer sedih deana.....

tp, deana gembira utk die jugak.. sbb org yg dier syg dah kembali ke Malaysia..
bertahun2 dier tunggu... opppsss.. xleh citer byk2 rahsia dier kat sini..
deana dah janji.. hihihi

hurmmmm.. lepas nie, deana mmg akan sunyi lar.. xde lagi kawan nak share citer..
xde lagi kawan nk deana lepaskan marah2 deana nie...
lepas nie sume akan jadi lain.. deana kene hormat dier dan 'x' dier...
wlwpun dalam sudut hati deana.. deana rase sedih.. sbb deana dah hilang kawan bertahun2...

no more ''bengong'' .... ''mereng'' ...''giler''

deana doakan bestfriend deana bahagia mcm kawan2 deana yg lain jugak...
thnks to being a good friend for me :)

cute kan? yg nie deana hadiahkan utk dier.. sempena bezday dier this year
 
### agak2... die masih letak lagi ker si teddy tue kat dashboard atau die dah simpan sbb nak jaga hati 'X' dier.. hurmmm.. deana pun tak taw.... 

No comments:

Post a Comment

~ tinggal pesan utk saya ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

aQif

Lilypie Fourth Birthday tickers

aiSy

Lilypie First Birthday tickers